Dit ruim opgezette 3-kamer appartement vinden we in het centrum van Noordwijk-Binnen aan de Zeestraat nabij het winkelcentrum. Dit perfect onderhouden appartement ligt op de eerste etage en is instapklaar.

Er is een ruim opgezette woonkamer met grote raampartijen, een heerlijk balkon met extra zijraam tegen de wind en een moderne keuken en badkamer. Er zijn twee grote slaapkamers beide met inbouwkasten en de ouderslaapkamer heeft direct
toegang tot het balkon. Vanaf dit balkon is er een heerlijk wijds uitzicht richting de Nieuwe Zeeweg en de Lijnbaanweg vanaf waar we o.a. zicht hebben op Huis ter Duin.

Er is een artsenpraktijk en apotheek direct om de hoek van de woning en ook de gezellige horeca tentjes zijn op een steenworp afstand van dit pracht appartement. Bij binnenkomst valt direct de fraaie eikenhouten vloer op, deze ligt door het hele appartement.

Indeling
Centraal entree met brievenbussen, mededelingenbord vve, lift, trappenhuis. Vanaf de galerij vinden we het appartement direct naast de lift. Entree appartement met MK, Toilet met fonteintje, nisje voor garderobe en toegang tot een slaapkamer met inbouwkast aan de linkerzijde. Daarachter de technische ruimte/berghok met CV-installatie, warmte terugwin installatie, wasmachine aansluiting en plek voor de droger. Aan de rechterzijde van de hal vinden we de moderne badkamer met ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. De ouderslaapkamer, eveneens met inbouwkast, vinden we naast de badkamer. Dan is er nog de ruime woonkamer met de halfopen keuken. De Siematic keuken is v.v. een close-in boiler en inbouwapparatuur van Siemens (vaatwasser, koelkast, combi-oven) en een ATAG 5-pits gasfornuis met wok brander en een afzuigkap van ITHO. Het inpandige balkon betreden we vanaf de woonkamer en vanaf de ouderslaapkamer. Het balkon is gericht op het westen en v.v. buitenparket. De berging en de parkeerplaats vinden we in de kelderverdieping.

Kenmerken
• Ruim 3-kamer appartement
• Moderne keuken
• Ruime badkamer
• Eigen parkeerplaats
• Fijne ligging

Verkoper verteld!