Bijzondere en vrije ligging aan de boulevard, op steenworp afstand van het strand en de zee, in de directe omgeving van winkel- en uitgaansvoorzieningen, op de begane grond van het “Writsaert-complex” gelegen, 2-kamer appartement met ruim terras. Het appartement beschikt tevens over een eigen garageplek en berging in de afgesloten parkeergarage van het Heemborgh complex. Het complex is voorzien van een liftinstallatie, en bellentableau aan de entree.
Wilt u op een geweldige locatie wonen en uw appartement geheel naar eigen wensen verbouwen en inrichten dan is dit uw kans.

Indeling: Afgesloten entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en liftinstallatie. Entree appartement met toegang tot slaapkamer, toilet met fontein en de royale woonkamer met schuifpui naar het ruime terras. Mogelijkheid om de half open keuken geheel bij de woonkamer te betrekken.
Aan de voorzijde van het appartement ligt de slaapkamer met vaste kastenwand en toegang tot de badkamer. De badkamer is nu ingericht met ligbad, aparte douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Genoeg ruimte om er een luxe badkamer van te maken.

Ziet u zichzelf al genieten aan het strand en op het gemak terug lopen naar uw heerlijke appartement en wilt u het geheel naar eigenwensen inrichten wacht dan niet langer en kom dit appartement bezichtigen.

Verkoper verteld!