Een boerderij midden in het centrum van Noordwijk. Dat klinkt gek, maar is zo gek nog niet! Deze voormalige melkveeboerderij met woning uit 1900 staat midden in de Voorstraat van Noordwijk vlak naast Hotel Royal op een perceel van ruim 528m2. Het is een unieke kans op een unieke plek. Ondanks dat de woning wat handige handjes en een kleine modernisering nodig heeft is het een prachtige ruime woning met vele mogelijkheden. Zo staan er op het perceel ook nog 2 oude stallen, een melkstal en een schuur. Je kan er voor kiezen om hier iets terug te bouwen of om de grond als royale tuin in te richten.

De woonboerderij zelf is erg ruim, heeft een royale woonkamer met en-suite deuren naar de eetkamer, een charmante bedstee en kasten in de wanden weggewerkt. Ook is er een ruime keuken, douche met toilet (recent volledig vernieuwd) en een bijkeuken met doorgang naar de voormalige koeienstal. Onder de woning is een kelder voor ongeveer 12m2 wijnvoorraad.
De verdieping is ingedeeld met 4 slaapkamers waarvan 2 erg ruime kamers en een badkamer welke voorzien is van bad en douche en separaat toilet op de overloop. Alle slaapkamers zijn voorzien van een eigen wastafel. Er is een kleine vliering aanwezig om eventuele kerstversiering tijdens de zomermaanden te stallen.

De Voorstraat is één van de bekendste en mooiste straatjes van Noordwijk-Binnen, aan de straat bevinden zich enkele leuke zonnige terrasjes en op korte loopafstand zijn diverse winkels, supermarkten en andere faciliteiten aanwezig.

Indeling:
Entree met meterkast, garderobe en prachtige ruime trapopgang. In de hal ligt een mooie lichte marmeren tegelvloer. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen, heeft charmante raampartijen en kamer-en-suite deuren naar de eetkamer. De eetkamer heeft toegang naar de hal/entree en de opkamer met bedstee. De keuken is aan de achterzijde gelegen en heeft een ruimtelijke opstelling. Er is een aparte douche met toilet (recent vernieuwd) en toegang naar de ruime kelder. Via de keuken en bijkeuken is de oude koeienstal te bereiken.

Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, badkamer met douche, ligbad en wastafel en een apart toilet. Er is een 5e kamer met CV-opstelling die als berging gebruikt kan worden. Aan de achterzijde in de grootste slaapkamer is tevens een doorgang naar de hooizolder boven de koeienstal.

Op het perceel aan de achterzijde van de woning is een koeienstal met hooizolder (aan de woning vast gelegen), er is een voormalige melkstal en 2 extra schuren aanwezig.

Met het terrein zijn vele opties mogelijk qua functie en inrichting. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden.

Verkoper verteld!