Een unieke woning gelegen in het dorpshart van Noordwijk, aan de oudste en wellicht ook de mooiste straat van Noordwijk, de Voorstraat. Om de hoek van de Oude Sint Jeroenskerk en het Gemeentehuis, omgeven door leilindes ligt deze woning met o.a. een heerlijke diepe tuin op het zuidoosten, 4 slaapkamers en een heerlijk grote woonkamer welke te scheiden is door middel van de en-suite deuren. Aangezien de woning redelijk gedateerd is, is deze perfect voor de juiste persoon die dit pand graag naar zijn of haar eigen hand wil zetten. Er zijn genoeg mooie authentieke details zoals de schuiframen, inbouwkasten en de ornamenten op de plafonds waardoor de originele sfeer intact is gebleven. Kortom een prachtige woning met meer dan genoeg mogelijkheden over welke ik graag help meedenken. Bent u nou opzoek naar een mooi statig pand en klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Neem dan snel contact met ons op, dan laten wij de woning graag aan u zien.
De woonkamer met hoge plafonds is opgesplitst in twee delen. Aan de voorzijde vinden we het zitgedeelte en aan de achterzijde het eetkamer gedeelte. Deze twee delen zijn gescheiden door en-suite schuifdeuren welke aan beide zijdes omgeven zijn door inbouw kasten. In beide delen van de woonkamer vinden we gashaarden. Ook beschikt deze woning over een heerlijk diepe tuin op het zuidoosten. De tuin is overwegend groen en biedt genoeg privacy. Er is achter de keuken een heerlijke zithoek gerealiseerd en aan het einde vinden we een riante stenen berging. Op de bovenste verdieping vinden we 4 slaapkamers, een kleine badkamer en een bergkast. De muur tussen de bergkast en de badkamer zou gemakkelijk plaats kunnen maken voor een expansie van de badkamer. En laten we de grote kelder niet vergeten, redelijk uniek voor deze omgeving. Verder zijn naast de centrale ligging dichtbij alle voorzieningen zijn ook de uitvalswegen niet ver weg.
Indeling
Begane grond
Entree met MK, trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder in de trapkast de toegang tot de riante kelder. Woonkamer aan de voorzijde, eetkamer aan de achterzijde. Het toilet vinden we in het voorste gedeelte van de aanbouw, naast de keuken. Via de keuken betreden we de tuin.
Eerste verdieping
Ruime overloop welke toegang verleend aan de grote slaapkamer aan de voorzijde van de woning met wastafel. Daarnaast een 2e slaapkamer aan de voorzijde met diepe inbouwkast. Aan de achterzijde zijn ook 2 slaapkamers waarvan 1 met wastafel. Verder de badkamer met douchecabine en de grote bergkast.
Tuin
Diepe tuin op het zuidoosten, aan de zijde van de woning betegeld met fijne zithoek en verder overwegend groen tot aan de achterzijde waar we de stenen berging vinden.

Kenmerken
• Centrale ligging
• 4 slaapkamers
• Grote woonkamer opgesplitst in 2 delen
• Diepe tuin op het zuidoosten

Verkoper verteld!