Dit 3-kamer appartement vinden we op de bovenste etage van een kleinschalig appartementencomplex aan de Viaductweg in het centrum van Noordwijkerhout. Binnen zijn er onder andere 2 slaapkamers, een gesloten keuken, een balkonnetje op het noordoosten met uitzicht op het witte kerkje en de ligging is ideaal om de hoek van de dorpsstraat.
Binnen mag er nog wel wat gebeuren en daardoor is dit de ideale woning voor starters of voor mensen die graag een eigen draai aan de woning willen geven. De woning is al deels voorzien van dubbel glas en heeft momenteel een lekkere gashaard in de woonkamer, maar er zou ook centrale verwarming aangelegd kunnen worden. De 2e slaapkamer ligt op de zolder verdieping van dit appartement. Hier is ontzettend veel bergruimte en er is een fijn dakraam voor natuurlijke ventilatie en licht. Deze slaapkamer behoort conform de splitsingstekening en splitsingsakte niet bij het appartement (is in gebruik). Het woonoppervlakte bedraagt: ca. 52 m² en er is ca. 15 m² in gebruik op de verdieping.

Noordwijkerhout ligt in het centrum van de bollenstreek en staat bekend om zijn carnaval en de kermis. Noordwijk en haar strand is een paar minuutjes met de auto of een kwartiertje fietsen en via de uitvalswegen zijn ook de omliggende steden goed bereikbaar.
Indeling
Complex
Centraal entree complex met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de ondergelegen bergingen. Bij dit appartement hoort ook een berging.
Appartement
Het appartement ligt op de 3e en tevens bovenste etage. Entree met toegang tot de MK, keuken, het toilet, 1e slaapkamer en de woonkamer. De keuken ligt aan de achterzijde van het appartement en heeft een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een geiser, de wasmachine aansluiting en toegang tot het balkon. De slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een ruime vaste kast. De doorzon woonkamer heeft een gaskachel, toegang tot de badkamer en hier is de trapopgang richting de zolder. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.
Zolder
Via de vaste trap komen we op de zolderverdieping. De verdieping opgedeeld in 3 delen. De 2e slaapkamer met groot dakraam, een ruimte met kasten en aan het einde een ruime inpandige berging.
Kenmerken:
– Centrale ligging
– Ruime zolder met 2e slaapkamer
– Mooi wijds uitzicht
– Om de hoek van winkels
– Ideaal voor starters

Verkoper verteld!