In Noordwijk aan Zee aan de Van Hardenbroekweg staat dit unieke pand, midden in de villawijk Dobbelmannduin aan de voet van de watertoren.
Een prachtige plek dichtbij strand, duinen winkels en uitvalswegen.

Dit fantastische pand heeft een rijke geschiedenis als hotel en pension. Weltevreden staat in de gevel maar is ook zeker een gevoel wat u overspoelt bij het betrekken van deze woning.

Het prachtige historische pand heeft 11 slaapkamers, 10 badkamers, 2 separaat toiletten, ruime woonkamer, keuken met horeca-apparatuur. Aan de achterzijde staan 2 studio’s en een zomerhuis. U kunt de functie indelen naar eigen inzicht, een prachtig woonhuis met voldoende slaapkamers, studio’s, kantoor aan huis of wellicht een Airbnb. Voldoende inspiratie om een eigen invulling te geven aan Villa Weltevreden.

Op de begane grond is een ruime woonkamer met bar, keuken, toiletruimte, slaapkamer met badkamer, toegang naar kelder, trapopgang naar eerste verdieping. De kelder is voorzien van wasmachineaansluiting en krachtstroom.

Op de verdieping zijn 6 slaapkamers met allen een eigen badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel. Aan de voorzijde is een slaapkamer met balkon.

Op de 2e verdieping zijn 4 slaapkamers waarvan 2 met eigen badkamers en 2 met gedeelde badkamer. Achter de schotten is bergruimte en de CV-installatie.
Op de bovenste etage is ook een vliering met veel bergruimte.
De dakpannen zijn in 2015 vervangen en zijn er 18 zonnepanelen geplaatst.

Uiteraard is het mogelijk om kamers bij elkaar te trekken en zodoende grotere kamers te creëren

In de tuin staan 2 studio’s met keuken en badkamer en een zomerhuis met op begane grond woonkamer met keuken en de badkamer en op de verdieping een ruime slaapkamer met dakkapel. Er is een bij het zomerhuis een aparte wasruimte, cv-installatie en een 3e studio met keuken en badkamer.
Het woonhuis is voorzien van krachtstroom (aansluiting in de kelder) en glasvezel is aangelegd.

Bent u op zoek naar een uniek object met vele mogelijkheden op een toplocatie? Kom dan kijken aan de Van Hardenbroekweg!

Kenmerken:
• Dakpannen vernieuwd 2015
• Zonnepanelen (2015) 18 stuks
• 11 slaapkamers, 10 badkamers
• Zomerhuis en 2 studio’s
• Fantastische ligging

Verkoper verteld!