Starters opgelet! In de wijk boerenburg in Noordwijk vinden we dit fraaie 2 kamer appartement. Deze woning ligt op de begane grond en heeft o.a. een voor en achtertuin, een nette moderne keuken en een heerlijke badkamer met groot ligbad. De woning is zeer goed onderhouden en de huidige bewoners hebben goed gebruik weten te maken van de ruimte, dit merken we aan de tal van inbouwkasten.

Binnen vinden we ook nog een nieuwe ketel, nette strak geschilderde muren, een doorgelegde laminaatvloer en de radiatoren zijn voorzien van ombouw. Qua ligging is het ook dik in orde, ongeveer 200 meter tot het winkelcentrum en scholen, de uitvalswegen zijn gemakkelijk bereikbaar en vanaf de achtertuin is er zicht op een speelplaats.

Kortom een goede woning voor starters of juist voor mensen die misschien juist iets kleiner willen wonen. Ik zou zeggen bekijk de film even waar ik de woning laat zien en mocht dit u enthousiast maken dan plan ik graag een afspraak met u in voor een bezichtiging.

Indeling
Naast de voortuin vinden we de centrale entree van het appartementencomplex. Deze woning ligt op de begane grond. De entree biedt toegang aan de keuken, de naastgelegen berging (bereikbaar binnendoor) en er is een diepe bergkast voor garderobe mogelijkheden. Via de woonkeuken komen we aan in de lichte woonkamer met brede raampartij. Via een hal met inbouwkasten aan de ene zijde komen we bij de badkamer vv ligbad met stortdouche, toilet en wastafel. De slaapkamer ligt aan het einde van de woning en ook hier hebben we een fijne opbergkast met lades en een make-up tafel. De bijbehorende berging ligt naast de entree en is bereikbaar via de hal bij de entree, hier vinden we de MK en de wasmachine aansluiting.

Kenmerken
• Goed onderhouden
• Instapklaar
• Moderne keuken
• Lichte woning
• Fraaie badkamer

Verkoper verteld!