In het centrum van Noordwijk aan de Quarles van Uffordstraat staat deze riante tussenwoning, mét een separaat zomerhuis in de tuin. Een karakteristiek huis met mogelijkheden. Het woonhuis beschikt onder andere over 5 slaapkamers, een grote woonkamer over de gehele lengte v.d. woning en ook een heerlijk grote keuken met leuk doorgeefluik naar het eetkamer gedeelte. Het zomerhuisje beschikt over een fijne woonkamer, aparte keuken en maar liefst 2 slaapkamers.

De gehele woning is voorzien van dubbel glas, sommige kozijnen zijn zelfs van kunststof verder ook meerdere dakkapellen waardoor de slaapkamers heerlijk ruim zijn geworden. Het tuinhuisje of ook wel zomerhuisje genoemd biedt mogelijkheden voor onder andere verhuur, oudere kinderen of ook mantelzorg zou een optie kunnen zijn. Fijn is dat het tuinhuis een eigen toegang heeft aan de achterzijde zodat eventuele gasten of dergelijke niet door het woonhuis heen hoeven. Mooi aan de ligging van deze woning is dat je direct aan het einde van de straat tegen de vuurtoren aanloopt met pal daarachter direct het strand. Net daarvoor naar links en daar is ons kantoor, dus kom gezellig langs voor een kopje koffie en het maken van een afspraak voor een bezichtiging of bereik ons via Facebook of email en natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen.

Indeling woonhuis
Begane grond
Vanaf de straat aan de voorzijde treffen we eerst een fijne groene voortuin, met aan de linkerzijde het entree tot de woning. Eenmaal binnen vinden we de meterkast direct aan de linkerzijde en vervolgens lopen we pal tegen de trapopgang naar de eerste verdieping aan. Onder de trap zit een trapkast, daarachter een toilet en vervolgens een deur naar rechts naar de woonkamer, of rechtdoor naar de keuken. De karakteristieke woonkamer met erker aan de voorzijde strekt zich over de gehele lengte van de woonkamer (ruim 10 meter). Hierdoor is deze ook gemakkelijk op te delen in een apart zit en eetgedeelte. In de woonkamer vinden we een gashaard en aan de achterzijde een schuifpui naar de achtertuin. In de keuken vinden we een groot 6-pits gasfornuis, een dubbele wasbak met mengkraan en ook de cv-installatie.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers en een badkamer en apart toilet. Aan de voorzijde vinden we 2 slaapkamers naast elkaar en aan de achterzijde een grote slaapkamer en de badkamer. Het toilet heeft een aparte toegang, hier is ook een douche. In de badkamer vinden we een ligbad en een wastafel.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vinden we aan de rechterzijde een grote slaapkamer over de gehele lengte met een dakkapel aan beide zijdes. Vervolgens nog een 2e slaapkamer aan de voorzijde met een wastafel en aan de achterzijde een apart toilet met daarnaast een groot berghok. Boven deze verdieping vinden we nog een ruime vliering voor de nodige bergruimte.

Tuin
Deze woning ligt duidelijk aan de lijzijde van de straat met een heerlijk zonnige tuin op het zuiden. Een gedeelte is overdekt aan het woonhuis vast, verder vinden we een grote vijver voor de vis hobbyisten en natuurlijk niet te vergeten het zomerhuisje aan de achterzijde van de tuin. Achter het zomerhuisje vinden we ook nog een aparte schuur.

Zomerhuis begane grond
Op de begane grond vinden we een klein keukentje aan de achterzijde waar ook een toegang tot het huisje is. Aan de voorzijde vinden we de woonkamer en de entree tot het huisje. Het toilet vinden we hier ook.

Zomerhuis verdieping
Op de verdieping vinden we twee knusse slaapkamertjes die ongeveer dezelfde grootte hebben. Een dakkapel aan de voorzijde en de trapopgang tussen de kamertjes in.

Kenmerken
• 5 slaapkamers
• zomerhuisje met 2 slaapkamers
• centrale ligging
• tuin op het zuiden

Verkoper verteld!