Wil jij wonen in een bijzondere woning op een droomlocatie direct naast het strand van Noordwijk? Maak dan een afspraak voor de bezichtiging van deze woning en laat je verrassen!

De woning is gelegen aan de parallelboulevard, direct tegenover Hotels van Oranje en Huis ter Duin. Deze grote en prachtig uitgevoerde woning bestaande uit meerdere woonlagen is een unieke woning direct naast het strand. Met 3 slaapkamers, een werkkamer en een zeer ruime en heerlijke lichte woonkamer met aangesloten terras is er aan ruimte geen gebrek. De woonkamer heeft een sfeervolle houtgestookte haard, visgraat gelegde eiken houten parketvloer met zowel aan de voorzijde als de achterzijde grote glaspartijen. Vanuit de woonkamer is er een prachtige doorkijk naar de keuken welke een verdieping lager gelegen is. De landelijke witte keuken met zwart granieten blad is voorzien van diverse apparatuur waaronder een losstaand 6-pits fornuis. Naast de keuken is de toegang tot de eerste grote kamer welke geschikt is voor zowel slaap als werk ruimte. Het terras is zowel vanuit de keuken als de woonkamer toegankelijk en via de achterom kunt u direct bij bijbehorende garage komen. Zowel op de eerste als op de tweede verdieping bevinden zich balkons en beide verdiepingen beschikken over een eigen badkamer.

Indeling:
Via de entree aan de voorzijde kom je aan in de hal welke toegang verschaft via een trap naar keuken of de woonkamer. Vanuit de keuken is de er toegang tot de eerste slaapkamer of werkruimte. Op deze etage bevindt zich een toilet en garderobe ook is er vanuit de keuken toegang tot het terras. De ruimte en lichte woonkamer met open haard bied ook toegang tot het terras. Vanuit de woonkamer komt u via de prachtige zwarte trap op de eerste etage. Aan de voorzijde bevindt zich een grote slaapkamer met meerdere inbouw kasten. Aan de achterzijde bevindt zich een tweede slaapkamer met toegang tot het eerste balkon. Op de eerste etage vindt u ook de grote badkamer met toilet, ligbad, wastafel en een dubbele douche.
Middels de overloop en trap komen we op de 2e etage met de derde slaapkamer en losse badkamer met een prachtige balkon vanwaar u de zee ziet liggen. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Overige kenmerken:
– Twee onder één kap
– Heerlijke licht dankzij grote raampartijen – Dichtbij Schiphol Airport
– Dichtbij strand – Dichtbij Leiden, Den Haag

Verkoper verteld!