Een parel van een woning, dat is dit leuke huis aan het Kerkhofpad in Noordwijk! In het centrum van het ‘oude’ Noordwijk staat deze sfeervolle woning met bollenschuur
Zoekt u een huis met deze bonus ruimte waar woonbestemming op zit en helemaal naar eigen inzicht is te verbouwen? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging!

Deze leuke woning heeft een ruime hal met lichte tegelvloer, meterkast, trap met daaronder garderobe, ruim toilet met fonteintje en toegang naar de woonkamer. De woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen en heeft veel lichtinval. De keuken en bijkeuken zijn aan de achterzijde gelegen, de keuken heeft een vaatwasmachine, 4pits gaskookstel, afzuigkap, spoelbak en oven. De tuin is erg besloten gelegen en biedt doorgang naar de bollenschuur.

Op de verdieping van de woning is een ruime overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met inloopkast en een ruime badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Tevens is er een kast met Cv-installatie.

De bollenschuur heeft 3 verdiepingen, omdat er een woonbestemming opzit is deze te verbouwen tot een prachtige woning die gebruikt kan worden als Kangaroo-woning, B&B of kantoor. Genoeg om over na te denken, wij denken graag mee in de mogelijkheden.

Noordwijk ligt centraal in de bollenstreek, er is voldoende aansluiting met het OV en u bent dichtbij diverse uitvalswegen zoals A4 en A44. Daarnaast heeft Noordwijk een leuk centrum, vele sportfaciliteiten en natuurlijk de duinen en het strand niet te vergeten.

Kenmerken:
• woning voorzien van hardhouten kozijnen en schuur voorzien van kunststof kozijnen
• 3 slaapkamers
• naar eigen inzicht te verbouwen bollenschuur
• karakteristieke elementen
• gunstige ligging nabij centrum en diverse uitvalswegen
ER IS PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN

Verkoper verteld!