Kennedylaan 64, Leiden

Aan de rand van Leiden vindt u dit ruime 3-, voorheen 4-kamer appartement! Met een grote lichte woonkamer, balkon op het zuiden en twee ruime slaapkamers.
Het winkelcentrum Wagnerplein, diverse horecagelegenheden maar ook scholen, sportgelegenheden en supermarkten zijn allemaal in de buurt te vinden. De verbindingswegen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en den Haag zijn goed bereikbaar, zo zit u binnen 5 minuten op de A4/N11 en de A44. Voor uw auto is parkeergelegenheid op eigen terrein van de VVE.

Een ruim appartement op een leuke locatie, wat wilt u nog meer?

De indeling is als volgt:
Via een gezamenlijke entree komt u binnen. Met de trap of lift gaat u naar de 3e etage. De hal geeft toegang tot twee slaapkamers, badkamer, toilet, meterkast, de keuken en de woonkamer. Tevens is de hal twee jaar geleden voorzien spachtelputz muren. De keuken met gootsteen, 4-pits gasfornuis, wasmachine aansluiting, drie inbouwkasten en geiser (2012) geeft toegang tot de ruime woonkamer. De woonkamer met lichte laminaat vloer heeft een grote raampartij en geeft toegang tot het balkon op het zuiden.
De grote slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en heeft een raam aan de galerij. De badkamer is voorzien van wastafel en een luxe douche met o.a. voet- en rug massage, stort- en handdouche (2014). Het aparte toilet met fonteintje ligt naast de badkamer (2014).

De tweede slaapkamer geeft toegang tot het balkon en ligt net als de woonkamer op het zuiden. Daarnaast heeft dit appartement een aparte berging van circa 6 m2 op de begane grond en is er parkeergelegenheid op eigen terrein van de VVE.

De woning is voorzien van stadsverwarming en heeft een actieve VVE (243,- p.m. Inclusief verwarmingsvoorschot). Zo wordt het groen goed onderhouden en de gezamenlijke ruimtes twee keer per week schoongemaakt. De galerij zijde is pas geschilderd en aan de balkon zijde wordt dit jaar onderhoud gepleegd.

– Actieve VVE (243,- incl. verwarmingvoorschot)
– Balkon op het zuiden
– Lichte grote woonkamer
– Makkelijk een 4-kamerappartement van te maken

Verkoper verteld!