Bent u opzoek naar een fijne eengezinswoning in Noordwijkerhout dichtbij de duinen, het strand en het Noordwijkse waterwinning gebied voor mooie wandeltochten? Ideaal voor het uitlaten van de hond en mooie fietstochten de woning ligt in Noordwijk in de buurt Noordwijkerhout. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt. De woning is goed bereikbaar. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Noordwijkerhout, loopafstand van een supermarkt. En ook de golfbaan is praktisch om de hoek net als andere sportgelegenheden.

De woning is enigszins gedateerd, maar heeft goede ruimtes en veel potentie om weer een prachtige woning te worden met de nodige hulp. Op de eerste verdieping zou de gevel opgetrokken kunnen worden waardoor er riante slaapkamers zouden ontstaan, met de hulp van 2 dakkapellen wordt ook de zolder omgetoverd tot een grote ruimte waar een fijne slaapkamer zou kunnen komen. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis inbouwkoelkast, -vaatwasser en combi-magnetron met een rode hoogglans finish.

Indeling

Begane grond
Voortuin met zitgelegenheid, hal met meterkast, trapopgang en apart toilet. Hal verleent toegang aan de keuken vanaf waar we de woonkamer en bijkeuken kunnen betreden. De doorzon woonkamer met schouw heeft aan de voorzijde grote ramen en aan de achterzijde een schuifpui dit maakt dat de woonkamer lekker licht is. In de bijkeuken vinden we de douche en de wasmachine aansluiting, via de bijkeuken kunnen we de aangebouwde berging (met cv-installatie) en de tuin betreden. De tuin met achterom én op het zuid-westen is behoorlijk diep en aan de zijde van de woning is er bestrating en plek voor een zitgelegenheid, de achterzijde is groen.

1e verdieping
Op de eerste verdieping vinden we 4 slaapkamers. Aan de voorzijde vinden we de master bedroom met een eigen toilet en wastafel, daarnaast nog een slaapkamer die eventueel omgebouwd zou kunnen worden tot badkamer. Aan de achterzijde vinden we nog twee slaapkamers, beide met eigen wastafel en vanaf de overloop vinden we ook de trapopgang naar de zolder.

Zolder
De zolder is opgedeeld in 2 delen, er zou hier met gemak een slaapkamer gerealiseerd kunnen worden en er is een mogelijkheid tot het plaatsen van dakkapellen. De voorzolder biedt veel bergruimte.

Kenmerken
• 4 slaapkamers
• Ruime zolder met mogelijkheid tot nog een slaapkamer
• Rustige buurt
• Grote diepe tuin op het zuid-westen
• Golfbaan en sportfaciliteiten nabij

Verkoper verteld!