Heeft u altijd al dichtbij het strand willen wonen en elke dag op willen staan met een vakantie gevoel? Dan is dit appartement echt iets voor u!
Dichtbij uitvalswegen A4/A44 Amsterdam, Leiden en Den Haag. Op steenworp afstand van het strand, de boulevard en het centrum. Een appartement, met gratis parkeer mogelijkheden, op de bovenste etage met prachtig uitzicht over Noordwijk! Dit is uw kans!
Dit appartement is zo te betrekken, de woonkamer heeft een fijn balkon om van de ochtendzon te genieten en 2 slaapkamers, een mooie badkamer en vernieuwde keuken.
Het appartementen complex heeft op de begane grond de bergruimtes en een grote afgesloten parkeerplaats. Het complex ligt achter de boulevard en is via een centrale hal of via afgesloten parkeerplaats te betreden. De parkeerplaats is omringd door garage boxen en de appartementen.
Via de centrale hal met postbussen en lift kunt u de bergingen en de woonetages betreden. Op de 2e etage is dit hoekappartement gelegen. Via de galerij komt u bij de entree, de hal heeft een toilet en biedt toegang aan de voorslaapkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer kunt u de andere vertrekken betreden.
De badkamer is voorzien van inloopdouche en wastafel met meubel, daarnaast is er een technische ruimte met niet alleen plaats voor cv, was/droog combinatie maar ook veel bergruimte.
De woonkamer heeft een open keuken welke reeds vernieuwd is en beidt toegang aan het balkon, waar je heerlijk kunt genieten van de ochtend zon.
De keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, combioven/magnetron, inductiekookplaat en vaatwasmachine.
De hoofdslaapkamer is voorzien van vaste kastenwand waardoor u veel bergruimte heeft.
Kenmerken:
Gezonde en actieve VvE (incl. Water)
Keuken vernieuwd & Badkamer vernieuwd
Ligging op 100 meter van het strand

Verkoper verteld!