We hebben een leuk huis voor u aan de Jacques Urlusstraat in Noordwijk. Op 500 meter afstand van het strand van Noordwijk staat deze verrassend ruime tussenwoning met uitgebouwde woonkamer, 3 slaapkamers en een privacyvolle tuin.
Kortom een heerlijk lichte en ruime woning op een zeer gunstige ligging. Nieuwsgierig?! Bel ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Deze woning heeft een fijne ruime woonkamer met schuifdeuren naar de tuin en een sfeervolle haard met schouw en halfopen keuken. De keuken is in het hart van de woning gelegen en is voorzien van diverse inbouwapparatuur en er is een aparte ruimte met wasmachineaansluiting.

Er zijn 3 slaapkamers op de eerste etage aanwezig, een badkamer uit 2018 met douche, toilet en een wastafel met meubel.
De ouderslaapkamer is over de gehele lengte van de woning en is mogelijk te splitsen in 2 kamers.
Op de overloop is een luik naar de vliering aanwezig.
De zonnige tuin is fraai aangelegd met een terras en diverse bloeiende borders. Er zijn 2 ruime bergingen aanwezig en de tuin is via een achterom ingang te bereiken.

Kortom een heerlijke woning op een fijne locatie!

Indeling:
Onderhoudsvrije voortuin, entree met meterkast, garderobe, trapopgang naar verdieping, trapkast, toilet, toegang naar woonkamer, uitgebouwde woonkamer met schuifpui aan de achterzijde, karakteristieke schouw, keuken met bijkeuken, de keuken is voorzien van vaatwasmachine, keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, wasmachineaansluiting en droger.

Op de verdieping is een overloop met toegang naar de badkamer en 3 slaapkamers, de badkamer uit 2018 is voorzien van douche, toilet en wastafel met meubel.

Kenmerken:
• Ruime en lichte woonkamer
• Sfeervolle haard
• Privacyvolle en zonnige tuin
• 3 slaapkamers
• Badkamer in 2018 volledig vernieuwd
• Dichtbij strand (500meter)

Verkoper verteld!