Bent u opzoek naar een ruim opgezet en toegankelijk appartement nabij het gezellige centrum van Noordwijk aan zee? Aan de Huis ter Duinstraat vinden we een prachtig appartementencomplex waar een mooi 3 kamer appartement te koop staat. Kenmerkend zijn de twee ruime slaapkamers, de badkamer met ligbad én aparte douchecabine, het heerlijk zonnige balkon aan de achterzijde en een klein balkon aan de voorzijde, de fijne woonkamer met airco en aangrenzende keuken en vergeet de privé parkeerplek en grote berging niet. Zou u ook niet graag dicht bij het strand, de zee en de boulevard willen wonen in een goed geïsoleerd
appartement welke ondanks de ligging toch heerlijk rustig is? Dan is dit uw kans!

Indeling Appartement
Het appartementencomplex ligt aan de Huis ter Duinstraat dichtbij het centrum van Noordwijk aan Zee. Via de centrale voordeur van het gebouw komen we aan in de hal waar we de brievenbussen vinden, maar ook de trapopgang naar de eerste verdieping, de lift en de trap richting de kelder waar de toegang tot de garage en berging zich bevindt. Het appartement ligt op de eerste verdieping direct naast de lift opening en de trap vanaf BG. Achter de voordeur vinden we de hal met garderobe, meterkast en aan de rechterzijde de deur naar de woonkamer en keuken. De woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement en heeft ramen over de gehele breedte van de kamer en heeft daardoor veel natuurlijk lichtinval. Er is ook een klein balkonnetje aan de voorzijde van de woning. De keuken in U-vorm bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en grenst direct aan de woonkamer. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur van Siemens waaronder een koel vries combinatie, oven, magnetron, vaatwasser en een 5-pits inductieplaat met brede afzuigkap.

Als we vanaf de voordeur naar links gaan treffen we aan de linkerhand een apart toilet met fonteintje, en daarnaast de technische ruimte waar we de mechanische ventilatie, cv-installatie en wasmachine aansluiting vinden.

Aan de rechterzijde vinden we de badkamer voorzien van een heerlijk ligbad, douchecabine en badkamermeubel met wastafel. De twee slaapkamers vinden we aan de achterzijde van het appartement. De masterbedroom aan de linkerzijde met grote inbouwkasten van goede kwaliteit en toegang tot het balkon. Dan nog een tweede slaapkamer aan de rechterzijde met eveneens toegang tot het balkon.

Het balkon is gedeeltelijk overdekt en heeft daarnaast ook nog een zonnescherm. De parkeergarage en berging bevinden zich in de kelder van het gebouw en zijn via de lift bereikbaar.

Kenmerken
• Airco in de woonkamer
• Ruime keuken van alle gemakken voorzien
• 2 ruime slaapkamers
• Badkamer met ligbad en aparte douchecabine
• Privé parkeerplek overdekt

Verkoper verteld!