Deze instapklare eengezinswoning in het noorden van de kindvriendelijke en autoluwe wijk Boerenburg ligt aan de Holbeekstraat. En deze woning is op bijna elk mogelijke manier uitgebouwd en aangebouwd.

De woning is aan de zijkant uitgebouwd waardoor er een enorm brede woonkamer is ontstaan met een grote gashaard, prachtige houten vloer en strakke witte muren. De keuken is verplaatst naar een uitbouw aan de achterzijde en daarnaast hebben de huidige bewoners een prachtige zomerse veranda gerealiseerd. Dankzij de witte muren binnen en buiten is er een heerlijk zomers gevoel wat alleen maar versterkt wordt door de vele brede raampartijen. Binnen vinden we verder 4 grote slaapkamers, een moderne badkamer en keuken en naast de woning staat nog een grote garage. Kortom een woning die echt een kijkje waard is.

Wat binnen opvalt is de ruimte die er ontstaan is. Natuurlijk in de woonkamer die extra breed is, maar ook de ouderslaapkamer valt op. Deze is tot stand gekomen door het samenvoegen van 2 slaapkamers aan de achterzijde. Op de zolderverdieping zijn 2 dakkapellen geplaatst en hierdoor is en genoeg ruimte voor de twee slaapkamers die we daar vinden. Hierdoor zijn er 4 slaapkamers voor een wat groter gezin met eventueel al wat oudere kinderen. De badkamer heeft een moderne look en een heerlijke ruime inloopdouche. Ik zou zeggen bekijk het filmpje even waarin ik u de woning laat zien en bent u nou geïnteresseerd, neem dan even contact op via Facebook, Funda of direct en dan plan ik graag een bezichtiging met u in. Tot snel!

Indeling
Begane grond
Oprijlaan richting de garage naast de voortuin met markiezen op het zuiden. Entree met bergkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een trapkast met de MK. Entree woonkamer, in de woonkamer treffen we een ingebouwde gashaard in de aanbouw aan de zijkant van de woning, aan de achterzijde dubbel openslaande deuren richting de veranda en tuin. De keuken vinden we in de aanbouw aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van inbouw koel- vriescombinatie, 5-pits gasfornuis met afzuig en een brede oven en een vaatwasser. Vanaf de keuken is er ook een deur richting de veranda/tuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Aan de voorzijde vinden we de badkamer met inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel. Daarnaast een grote slaapkamer en aan de achterzijde vinden we de ouderslaapkamer met toegang tot het dakterras.

Zolder
Op de voorzolder treffen we de aansluiting voor wasmachine en droger en is er toegang tot 2 slaapkamers. Aan de voorzijde een slaapkamer met dakkapel, aan de achterzijde een grote slaapkamer met breed dakkapel en bergkast waar ook de Cv-installatie hangt. Achter de knieschotten in beide slaapkamers en op de voorzolder is er tevens nog bergruimte.

Tuin
De tuin op het noorden bereiken we via de veranda of vanuit de garage. Tegen de woning aan is een fraaie veranda gerealiseerd met 2 skylights en een gezellige zithoek. Aan het einde van de tuin nog een 2e en 3e zit gelegenheid. De garage van ruim 8.5 meter diep ligt pal naast de woning. Voor de garage is nog plek voor 3 auto’s.

Kenmerken
• Riante woonkamer
• 4 grote slaapkamers
• Moderne keuken en badkamer
• Prachtige veranda
• Summer vibe
• Diepe garage
• Eigen parkeerplek

Verkoper verteld!