Deze eengezinswoning vinden we aan de Holbeekstraat in de buurt ‘Boerenburg’ in het noorden van Noordwijk. Hier vinden we o.a. 4 goede slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, een grote garage en een tuin op het zuidwesten met prachtige veranda met elektrisch zonnescherm. De ligging in de kindvriendelijke buurt nabij de uitvalswegen en dichtbij winkels, scholen en kinderopvang is ook erg fijn. En laten we niet vergeten dat ook het strand nooit ver weg is in Noordwijk, lekker uitwaaien, wandelen, sporten of luieren op de warmere dagen! Klinkt dit nu al interessant? Ik zou zeggen neem gauw contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging, ik laat de woning graag aan u zien!

Deze woning is goed onderhouden, en heeft daarnaast ook nog mogelijkheden om mee te groeien. De moderne badkamer en toilet beneden zijn in 2018 onderhanden genomen en de keuken kan ook nog wel even mee. Momenteel is er 1 dakkapel op de zolderverdieping, maar er zouden hier 2 grote dakkapellen geplaatst kunnen worden waardoor er ruimte zou ontstaan voor een 5e slaapkamer of een ensuite badkamer. U hoort het al, ik denk graag met u mee over de mogelijkheden. Wat verder ook fijn is aan deze woning is dat er aan de achterzijde nagenoeg geen inkijk is dankzij het garageplein en dat er geen woningen met direct zicht op de achterzijde van dit heerlijke woonhuis zijn. Dit versterkt het gevoel van privacy in de eigen achtertuin. In de avonduurtjes valt deze woning op door de gezellige sfeerverlichting in de tuin. Kortom echt een kijkje waard, neem gauw contact met ons op!

Indeling Begane grond
Voortuin op het noordoosten aan een rustige straat. Entree woning met garderobe mogelijkheid, toilet met fonteintje, trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een ruime trapkast met MK. Entree woonkamer, woonkamer loopt over de gehele lengte v.d. woning met grote raampartijen aan beide zijden en aan de achterzijde een deur richting de tuin. Half open keuken aan de achterzijde van de woning v.v. inbouwapparatuur waaronder een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, een vaatwasser en een koelvriescombinatie. Vanuit de keuken is er toegang tot de tuin op het zuidwesten.

Eerste verdieping
De overloop met 2 inbouwkasten biedt toegang tot de badkamer aan de voorzijde van de woning en is v.v. wastafelmeubel, inloopdouche en het 2e toilet. Naast de
badkamer een ruime slaapkamer met inbouwkasten. De ouderslaapkamer vinden we aan de achterzijde van de woning, deze is eveneens v.v. een grote inbouwkast. Hiernaast treffen we de 3e slaapkamer op deze verdieping.

Zolder
De zolder is ingedeeld in 2 delen, een voorzolder met de wasmachine aansluiting en de CV-installatie en bergruimte. Vervolgens de 4e slaapkamer met dakkapel en een grote bergkast. Verder is er nog veel bergruimte achter de knieschotten en is er toegang tot de bergvliering middels een luik in de 4e slaapkamer.

Tuin
De tuin op het zuidwesten met achterom is voorzien van bestrating en er zijn meerdere groenstroken gerealiseerd. De diepe garage ligt aan de achterzijde van de tuin en er is nog een aparte stenen berging aan de achterzijde tegen de garage aan. Tegen de woning aan is een prachtige veranda geplaatst met glazen schuifwand en elektrisch zonnescherm.

Kenmerken
• Grote diepe garage
• 4 slaapkamers
• Badkamer uit 2018
• Royale tuin op het zuiden
• Gunstige ligging

Verkoper verteld!