Droomt u ervan om dichtbij het strand te wonen, elke dag een heerlijke wandeling of een frisse duik?! Dan is dit uw kans! Dit appartement in Noordwijk-Binnen staat op enkele minuten fietsafstand van het Noordwijkse strand. U het zelf beleven?

Het appartement is op de 2e woonlaag gelegen in het complex aan de Heerenweg. Met een vrij uitzicht aan de voorzijde is dit een heerlijke plek als u het ons vraagt.
De woonkamer aan de voorzijde is over de gehele breedte gelegen van het appartement. Aan de achterzijde is een ruime slaapkamer met inbouwkast en toegang naar het balkon. Vervolgens de keuken met 4 pits gaskookplaat, vaatwasmachine, wasmachine en voldoende kastruimte. Tevens heeft de keuken een deur naar het balkon. Op het balkon is een kast met daarin de CV-Ketel.
De 2e slaapkamer is ook aan de achterzijde van het appartement gelegen en er is een vergrootte badkamer welke is voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel met meubel.

De woning staat in dichtbij het oude centrum van Noordwijk en heeft diverse faciliteiten zoals winkels en andere openbare voorzieningen in de nabijheid liggen en u bent binnen no-time in Leiden, Den Haag of Amsterdam.

Indeling:
Via de centrale ingang met postbussen en trapopang komt u aan bij de voordeur op de 2e etage, de entree met garderobe, badkamer, toegang naar de woonkamer en de keuken en beide slaapkamers. De slaapkamers en keuken zijn aan de achterzijde gelegen en zowel de keuken als ouderslaapkamer hebben een deur naar het balkon.
Aan de voorzijde en over de gehele breedte gelegen is de woonkamer. Met grote raampartij voor extra veel lichtinval en een weids uitzicht.

Op de begane grond van het complex zijn de bergingen gelegen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de appartementen.

Kenmerken:
• Weids uitzicht
• Lichte woonkamer
• Ruime badkamer
• 2 slaapkamers
• Gunstige ligging dichtbij centrum, strand
• Dichtbij uitvalswegen A4-A44

Verkoper verteld!