In het kop van Noordwijk aan Zee staat zorgcentrum Groot Hoogwaak en daar staat dit ruim opgezette appartement te koop. Het gaat om een 2-kamer appartement met een balkon vanwaar we uitkijken op de laatste duinen voor we het strand betreden. Zoals te verwachten in een seniorenwoning zijn er extra brede portalen en kunt u alle vertrekken bereiken met de rollator. Groot Hoogwaak is een zorgcentrum waar u zelfstandig woont, maar toch met dat extra beetje veiligheid. De ligging is ideaal vlakbij de duinen en het strand, dus een lekkere wandeling of fietstocht in de natuur begint praktisch al voor de deur. Fijn is ook het sociale aspect van het zorgcentrum, zoals de gezellige mensen maar er wordt ook altijd van alles georganiseerd van bingoavondjes tot modeshows. In het zorgcentrum kan er ook allerlei zorg vooraf worden ingekocht, geheel naar wat er voor u naar wat er voor u toepasselijk is.

Het appartement heeft een overdekt balkon om het noordoosten, de badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche is te betreden vanaf het entree en ook vanaf de slaapkamer. De ruime open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van o.a. een kleine vaatwasser, 4-pits gasfornuis met oven en met afzuig en daarnaast ook nog een combimagnetron en inbouw koelvriescombinatie. Naast de ruime woonkamer vanaf waar we het balkon betreden is er ook nog een berghok met een grote inbouwkast, de wasmachine aansluiting en de cv-installatie. De wasmachine en droger zijn op een verhoging geplaatst zodat ze gemakkelijk in en uitgeladen kunnen worden.

Indeling

Vanaf de privé parkeerplaats komen we bij de gezamenlijk entree waar ook de brievenbussen te vinden zijn. Er is een trapopgang en een lift om de eerste verdieping te vinden waarop dit appartement zich bevindt. Alle tussen deuren zijn automatisch, met een drukknop op de muur of met bewegingssensor. Eenmaal in het appartement hebben we aan de voorzijde de entree waar een garderobe mogelijk is en toegang tot het technisch berghok, de badkamer aan de rechterzijde en recht vooruit de woonkamer. De woonkamer heeft direct aan de linkerzijde de open keuken en aan het einde de toegang tot het balkon. Aan de rechterzijde vinden we de slaapkamer en de badkamer.

Kenmerken
• Ruim opgezet appartement
• Zelfstandig wonen met de veiligheid van een zorginstantie
• Dicht bij duinen en strand
• Sociaal aspect van het zorgcentrum
• Balkon met uitzicht op de duinen

Verkoper verteld!