In de kop van Noordwijk aan Zee staat zorgcentrum Groot Hoogwaak en daar staat dit ruim opgezette appartement te koop. Het gaat om een 2-kamer appartement met een heerlijk terras. Zoals te verwachten in een seniorenwoning zijn er extra brede portalen en kunt u alle vertrekken bereiken met de rollator. Groot Hoogwaak is een zorgcentrum waar u zelfstandig woont, maar toch met dat extra beetje veiligheid.
De ligging is ideaal vlakbij de duinen en het strand, dus een lekkere wandeling of fietstocht in de natuur begint praktisch al voor de deur. Fijn is ook het sociale aspect van het zorgcentrum, zoals de gezellige mensen maar er wordt ook altijd van alles georganiseerd van bingoavonden tot modeshows. In het zorgcentrum kan er ook allerlei zorg vooraf worden ingekocht, geheel naar wat er voor u toepasselijk is.

Het betreft een voormalig 3-kamer appartement waar de huidige bewoners hebben besloten om de twee slaapkamers bij elkaar te voegen om zo een extra ruime slaapkamer te creëren met grote vaste kastenwanden.

Er is een semi overdekt terras op het zuidwesten welke fijn beschut is door de begroeiing en met een windscherm. De badkamer voorzien van 2e (luxe) toilet, wastafel en inloopdouche is te betreden vanaf de slaapkamer. De ruime open keuken grenst aan de woonkamer en is voorzien van o.a. een vaatwasser, 4-pits inductieplaat met afzuig, een combi-oven en ook nog een inbouw koelvriescombinatie. Naast de ruime woonkamer vanaf waar we het balkon betreden is er ook nog een inpandig berghok met de wasmachine en droger aansluiting en de cv-installatie. Hiernaast is er nog een garderobekast wat voorheen een 2e badkamer was, de aansluitingen zijn nog aanwezig.

Indeling
Via de entree van het appartementsgebouw Recidence Oranje waar ook de brievenbussen te vinden zijn en het entree van het appartement. Er is een trapopgang en een lift waarmee ook de parkeergarage onder het gebouw te bereiken is. Dit appartement bevindt zich op de begane grond. Alle tussendeuren zijn automatisch, met een drukknop op de muur of met bewegingssensor. Eenmaal in het appartement hebben we aan de linkerzijde het toilet met fonteintje, rechts het hok en de garderobe. Dan de slaapkamer met toegang tot de badkamer recht voor ons en als we de hal naar rechts volgen komen we uit in de woonkamer met de aangrenzende open keuken.
Het terras is bereikbaar vanaf de woonkamer.

Kenmerken
• Ruim opgezet appartement in Recidence Oranje
• Zelfstandig wonen met de veiligheid van een zorginstantie
• Mechanische ventilatie door de hele woning
• Leeftijd vanaf 55 jaar
• Dicht bij duinen en strand
• Sociaal aspect van het zorgcentrum
• Zonnig terras
• Dicht bij winkels en horeca

Verkoper verteld!