Bent u zoek naar een fraaie tussenwoning met karakter, verschillende mogelijkheden en gelegen op een prachtige plek met vrij uitzicht over de bollenvelden? Dan zit u goed aan Duinkant 27. Deze speelse tussenwoning ligt in de geliefde wijk ‘Grashoek’ heeft een inpandige bergruimte/bijkeuken, zeer ruime voortuin op het zuiden en biedt mogelijkheden om van binnen de woning te vergroten. Momenteel heeft deze woning 2 slaapkamers maar dan kan met gemak worden uitgebreid naar 4.

De woning heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over de bollenvelden en is gelegen op korte afstand van het strand, de boulevard en het duinwandelgebied.

Indeling:
Voortuin biedt toegang tot voordeur en interne berging/bijkeuken. Ruim entree, hal met garderobe, trap naar de eerste verdieping en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De ruime en zondoorlichte woonkamer met toegang naar de halfopen keuken heeft een speelse opstelling waardoor u creatief kunt inrichten. De keuken is bereikbaar vanuit de interne berging/bijkeuken en woonkamer en is daarnaast v.v. openslaande deuren naar de tuin. De berging/bijkeuken is v.v. meterkast, aansluiting voor wasapparatuur en heeft een deur naar de voortuin.

1e Etage:
Overloop biedt toegang aan 2 slaapkamers, bergruimte, badkamer en vlizotrap. Deze verdieping heeft aan de voorzijde nu een dakkapel, mocht er daar een bijgeplaatst worden krijgt de extra kamer ook een slaap functie.
Andere mogelijkheid is een vaste trap naar de vliering, waardoor er daar extra kamers ontstaan.

De vliering is op dit moment de opstelplek voor de CV en is al voorzien van een groot dakraam.

Bijzonderheden:
• Gedeeltelijk voorzien van dubbelglas. De dakkapel en openslaande deuren op de begane grond zijn tevens voorzien van kunststofkozijnen;
• De woonkamer en keuken zijn voorzien van een stenen vloer
• Aan de voorzijde uniek vrij uitzicht over de bollenvelden.

De binnenplaats is aangelegd met een betegeld terras en in de hoek een groene plantenbak.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Verkoper verteld!