TE HUUR OP BASIS VAN DE LEEGSTANDSWET

Pal naast het knusse dorpshart van Noordwijkerhout ligt het appartementencomplex Coremolen. In dit complex vinden wij op de bovenste etage een mooi 4-kamer appartement met een ruime berging, strakke keuken, nette badkamer met heerlijke regendouche en 3 slaapkamers waarvan er momenteel 1 als inloopkast dient.

Het appartement is goed geïsoleerd met weinig tot geen geluidsoverlast en in de winter blijft het er lekker warm. Dankzij de ligging zijn alle winkels binnen handbereik, dus een lekker vers broodje van de bakker in de ochtend is geen enkel probleem.

Er is een parkeergarage onder het plein voor het complex waar u kunt parkeren en verder zijn de uitvalswegen dichtbij, de bushalte om de hoek en is het bos, strand en duingebied op fietsafstand. Kortom een heerlijk appartement met genoeg (slaap)kamers, ideale ligging en recreatiegebieden lekker dichtbij.

Indeling

Appartement
Het appartement ligt aan een plein waaronder een parkeergarage ligt. Het appartementencomplex betreden wij via een centraal gesloten entree waar de brievenbussen zich bevinden. Vervolgens komen we aan in het trappenhuis met de trap richting de huur berging beneden en de trap naar boven en ook de lift vinden wij hier.

Eenmaal aangekomen op de derde verdieping betreden we het appartement via een wijde voordeur met aan de linkerhand direct de meterkast met de badkamer erachter. De badkamer is voorzien van vrijdragend toilet, douchecabine en een wastafel. Naast de badkamer is de technische ruimte met wasmachineaansluiting de Cv-installatie en ruimte voor een droger.

Aan de rechterzijde van het appartement vinden we eerst een slaapkamer met nisje, vervolgens een ruim berghok en daarachter de grote slaapkamer met ramen aan twee zijden, hierdoor is het een heerlijk lichte slaapkamer. De derde slaapkamer ligt tussen op de kopse kant van de hal en daarna komen we aan in de keuken met aansluitend de woonkamer.

De strakke witte keuken met mooi zwart werkblad is voorzien van een inbouw vaatwasser, -koel vriescombinatie, -combimagnetron en een 4-pits gasfornuis met brede afzuigkap. De woonkamer grenst direct aan de keuken en heeft genoeg ruimte voor een grote bank om een gezellige woonkamer te creëren.

Kenmerken
• 3 slaapkamers
• Instapklaar
• Centraal gelegen
• Nette keuken met inbouw apparatuur
• Dicht bij recreatiegebieden

Verkoper verteld!