In het zuiden van Noordwijk-Binnen vinden we dit 3-kamer appartement in een appartementencomplex ‘Haasduinen’ gelegen aan het Bonnikeplein. Het appartement ligt op de 1e verdieping en heeft een heerlijk balkon aan de achterzijde op het zuiden met wijds uitzicht waar u in de avond kunt genieten van de ondergaande zon. Binnen vinden we 2 slaapkamers en een heerlijk lichte woonkamer dankzij de brede raampartij en schuifpui richting het balkon. Verder ook een open keuken en hoort er een aparte berging bij dit appartement. Dankzij de lift is deze woning ook voor de wat oudere gegadigden een goede optie. Kortom een behoorlijk compleet plaatje. Praktisch voor het appartement is de supermarkt (Albert Heijn) en de uitvalswegen naar omliggende steden zijn makkelijk bereikbaar. Bent u nou geïnteresseerd in dit appartement, neem dan contact op voor een bezichtiging, dan lopen we samen even door de woning heen. Tot ziens.

Indeling

Groot parkeerplein voor het complex. Afgesloten entree appartementencomplex met bellentableau, brievenbussen, trappenhuis en lift. De bergingen hebben een eigen toegang vanaf buiten.

Entree appartement op de 1e verdieping met de meterkast aan de buitenzijde. Binnenkomst in hal met een bergkast, garderobe en vervolgens de eerste slaapkamer. In deze slaapkamer vinden we een inbouwkast met aansluiting voor wassen en drogen met daarnaast een 2e inbouwkast met de CV-installatie. Vervolgens komt de hal uit op het aparte toilet met fonteintje, de badkamer welke voorzien is van een ruime luxe inloopdouche met regendouche en een badkamermeubel. De hal eindigt met een toegang tot de ouderslaapkamer aan de achterzijde van het appartement en de woonkamer. De woonkamer heeft een raampartij over de gehele breedte van de woonkamer met een schuifpui richting het balkon. De open keuken betreden we vanaf de woonkamer en deze is voorzien van een koelkast met vriesvak, een combi-oven, 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap en een vaatwasser. Het super zonnige balkon op het zuiden ligt over de gehele breedte van het appartement, heeft genoeg ruimte voor meerdere zitgelegenheden en als de zon iets te veel wordt zijn er 2 elektrische zonneschermen die samen het hele balkon van schaduw voorzien.

Kenmerken
2 slaapkamers
Ruim en licht opgezet 3-kamer appartement
Breed balkon op het zuiden
Ruime woonkamer
Supermarkt voor de deur

Verkoper verteld!