Bent u opzoek naar een appartement waar u zelf heerlijk een eigen draai aan kunt geven? Dan hebben wij een fraai appartement voor u aan de Beeklaan welke zich hier uitstekend voor leent. Een appartement met een waanzinnig uitzicht, u kunt ernaar blijven kijken.

In het zuiden van Noordwijk aan de Beeklaan vinden wij dit ruime 3-kamer appartement met een grote woonkamer en een ruim balkon op het zuidwesten. Dankzij de grote ramen over de volledige breedte van de woonkamer komt er een grote hoeveelheid daglicht naar binnen, maar schijnt de zon te hard? Dan kunnen we de zonneschermen laten zakken voor de nodige schaduw. Het balkon is te bereiken via de keuken en via de woonkamer. Daarnaast is er separaat toilet.

Het strand, de duinen en natuurlijk het gezellige centrum van Noordwijk zijn op fietsafstand. Het appartement ligt dicht bij belangrijke uitvalswegen. Daarnaast ligt de supermarkt achter de woning en zijn de andere winkels ook niet ver weg.

Vergeet ook niet de inpandige garage welke gezamenlijk met het appartement gekocht kan worden. Mogelijk kunt u een extra deur plaatsten zodat u de garage vanuit het complex kunt bereikbaar is. Garage is voorzien van elektrische garagedeur.

Indeling
Vanaf de straat zien we de centrale gesloten toegang tot het appartementencomplex met rechts daarvan de garage.

Centrale hal biedt toegang aan brievenbus en de berging. Vanuit hier kunt de kiezen voor de lichte en zeer ruime trapopgang of de lift die u naar de juiste verdieping brengt. De liftdeur is direct naast de voordeur van het appartement.

Bij binnenkomst in de hal treffen we gelijk de meterkast aan. Aan de voorzijde van het appartement vinden we de 2 slaapkamers. De 2e slaapkamer is voorzien van vaste kast. Vanuit de hoofdslaapkamer is de ruime badkamer bereikbaar door middel van een schuifdeur voor optimaal gebruik van ruimte. De badkamer is voorzien van douchecabine, wasbak, wasmachine aansluiting en (nieuwe) boiler. Het is mogelijk de deuropening naar de badkamer vanuit de hal terug in oude staat te brengen. Op het huidige moment is deze niet in gebruik. In de hal treffen we verder ook het aparte toilet met fonteintje.

De woonkamer en de keuken liggen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer biedt toegang tot het balkon, net als de keuken. De keuken heeft een keramische kookplaat, een wasbak, koel/vries combinatie en veel keukenkastjes voor bergruimte. Het balkon kijkt uit op het zuidwesten en is heerlijk zonnig en heeft ook een eigen zonnescherm, net als de ramen van de woonkamer. Het balkon is inpandig gemaakt. Door extra ramen te plaatsen welke helemaal open kunnen, kunt optimaal genieten wat dit plekje. In alle Nederlandse weersomstandigheden.

DE GARAGE IS APART TER OVERNAME: VRAAGPRIJS € 30.000,- K.K.

Kenmerken
• 3 kamers
• Grote inpandige garage (mogelijk)
• Dichtbij de uitvalswegen
• Supermarkt om de hoek
• Gesloten keuken (2 zijde bereikbaar)
– Meterkast vernieuwd 2016
– Actieve VVE
– Ramen in de gemeenschappelijke ruimtes zijn 2019 vervangen.

Verkoper verteld!