Bent u zelf een handige klusser of bent u opzoek naar een appartement waar u zelf een eigen draai aan kunt geven? Dan hebben wij een goed appartement voor u aan de Beeklaan welke zich hier uitstekend voor leent.
In het zuiden van Noordwijk aan de Beeklaan vinden wij dit ruime 4-kamer appartement met een grote woonkamer en een ruim balkon op het zuidwesten. Dankzij de grote ramen over de volledige breedte van de woonkamer komt er heerlijk veel natuurlijk licht naar binnen, maar schijnt de zon te hard? Dan kunnen we de zonneschermen laten zakken voor de nodige schaduw. Het balkon is te bereiken via de keuken en via de woonkamer. Verder is er een apart toilet, een badkamer met douchecabine, badkamermeubel met dubbele wasbak en een fijne gesloten keuken. De woning is enigszins gedateerd maar heeft de potentie om echt een top appartement te worden!
Het strand, de duinen en natuurlijk het gezellige centrum van Noordwijk zijn op fietsafstand. Het appartement ligt dicht bij belangrijke uitvalswegen. Daarnaast ligt de supermarkt achter de woning en zijn de andere winkels ook niet ver weg. Vergeet ook niet de inpandige garage van ruim 10 meter diep waar met gemak twee auto’s in passen en binnendoor te bereiken is en de lift die u naar de juiste verdieping brengt.
Indeling
Vanaf de straat zien we de centrale gesloten toegang tot het appartementen complex met direct rechts daarvan de garage. Eenmaal in de centrale hal kunnen we de trap 1 verdieping naar boven nemen, maar de lift is ook mogelijk. De liftdeur is direct naast de voordeur van het appartement.
Bij binnenkomst in de hal treffen we gelijk de meterkast aan. Aan de voorzijde van het appartement vinden we de 3 slaapkamers. De eerste is momenteel in gebruik als kastenkamer, maar zou zich ook goed lenen als slaapkamer. Vervolgens nog een tweede slaapkamer met inbouwkast en daarnaast de ouderslaapkamer. In de hal treffen we verder ook het aparte toilet met fonteintje aan en daar tegenover de badkamer waar zich ook de wasmachine aansluiting en de boiler bevinden.
De woonkamer en de keuken liggen aan de achterzijde van de woning. De woonkamer biedt toegang tot het balkon, net als de keuken. De keuken heeft een 4-pits gasfornuis, een dubbele wasbak, inbouwkoelkast met vriesvak en veel keukenkastjes. Het balkon kijkt uit op het zuidwesten en is heerlijk zonnig en heeft ook een eigen zonnescherm, net als de ramen van de woonkamer.

Kenmerken
• 4 kamers
• Grote inpandige garage
• Dichtbij de uitvalswegen
• Supermarkt om de hoek
• Gesloten keuken

Verkoper verteld!