skip to Main Content

wij doen het net even anders!
Droomhuis gevonden?

(Wat wordt de plek waar u wakker wordt? Waar u uw gezin veilig achterlaat en dat “welkom thuis” gevoel krijgt? Een huis is het belangrijkst wat u koopt, alles moet kloppen en een goed gevoel geven. Een keuze die u niet iedere dag maakt, dus goede raad komt van pas!

Hoe werken wij?

U zoekt uw droomhuis tegen de juiste prijs. Goed om te weten is dat wij werken op basis van no cure no pay! Dus u loopt geen risico, wij investeren tijd om gezamelijk ons doel te bereiken. Onze aanpak is duidelijk en direct, u ziet een woning en maakt een afspraak om te gaan kijken of deze woning als “thuis” ervaren kan worden. Zo ja, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij maken ook een afspraak en kijken naar de historie, staat van onderhoud, mogelijkheden en uiteraard de vraagprijs van de woning.

U krijgt van ons een advies en wanneer u nog steeds interesse heeft gaan wij voor u de onderhandeling opstarten. Hierbij wordt rekening gehouden met maximale prijs, oplevering en voorwaarden zoals u deze graag wenst. Ons doel is samen het gewenste resultaat te behalen zodat u met een goed gevoel kan starten in uw nieuwe thuis. Wilt u verbouwen, een nieuwe badkamer of keuken, ook dan kunnen wij u helpen door ons grote netwerk hebben wij betrouwbare partijen die u hierbij kunnen helpen. Wij zien u graag als relatie voor het leven, wij krijgen maar 1 kans om van u een ambassadeur te maken

Verkoopplannen?

We kunnen er een mooi verhaal van maken maar het draait om een paar punten:

Uw huis moet verkocht worden tegen de béste voorwaarden , de hóógst haalbare prijs in een tijdsbestek dat ú het beste uitkomt. Volgens funda zijn wij de hoogst gewaardeerde verkoop makelaar van Noordwijk, de cijfers geven aan dat wij de hoogste prijs weten te behalen dus onze vraag is direct. Wanneer mogen we bij u langskomen?

Wij nemen mee;

-analyse van de markt (hoeveel kopers zijn er)
-overzicht van verkochte woningen en refererende huizen
-indicatie van de vraagprijs (uiteraard pas nadat we uw huis volledig bekeken hebben)

Samen met u bespreken we onze verkoopstrategie, we zorgen ervoor dat uw woning perfect in de markt gezet wordt zodat we inderdaad de hoogste prijs voor u behalen tegen het beste gevoel!

Bij de verkoop van uw huis zit uiteraard een hoop emotie, wij zorgen ervoor dat we goed oog houden voor de beste deal.

Maar.. eerst de mensen, dan de stenen!

Dus!

  1. Juiste prijs op basis van data en prognose prijsontwikkeling.
  2. Unieke verkoopvideo met een uitstekend bereik via social media hiermee bereiken wij meer dan alleen de actieve funda zoeker!
  3. Beste presentatie met alle mogelijkheden op funda.
  4. Persoonlijke rondleidingen, geen massa open huizen.
  5. Geen gezeur
  6. Gemak
  7. Beste prijs (o.b.v. transacties 2018)

Neemt dus vooral contact met ons op, dan leggen wij  u uit hoe wij werken en waarom u juist ons als uw verkopende makelaar moet kiezen.

24/7 bereikbaar, dus ook in de avond kunnen we bij u langs komen om uw plannen te bespreken.

Taxaties

Er zijn verschillende redenen waarvoor u een taxatie nodig kan hebben.

Voor een gevalideerd (NWWI) rapport kunt u bij ons terecht. Wij vernemen graag waarvoor u het nodig heeft en wanneer u akkoord gaat met de door aangeven kosten gaan wij graag voor u aan de slag.

Back To Top